Pages

Monday, August 2, 2010

Six pack??


Mesti ramai yang suka tengok lelaki yang ada six pack ni.... Aku pon suka kalau aku ada perot yang berpetak-petak.. Masa skolah dulu, slalu je berangan nak ada perot berketak enam ni..Hari-hari dok wat sit-up.Tapi yang aku herannya, perot aku x juga berketak enam.. ada pon 2 je.. 2 lagi mcm nampak samar2 je...cilakak... kawan aku training seminggu dah dapat enam ketul.. aku wat 2,3 tahun, baru dapat 2 setengah.


Masa kian berlalu, masa kat skolah dulu, idola pujaan aku Arnold susahnakeja, Salman Khan ngan Sazali Samad.diorang punya badan... pergh..cam Ramboo...aku dulu berhempas pulas nak dapat badan cam diorang..Dengan berbekalkan berat badan seberat 58 kilo 2 kati 3 suku, aku x juga berjaya.. yang aku berjayanya, setelah masuk U, berat aku dah jadi 90+ kg.. OMG... WaT dE FaK... ye.. aku berjaya menggemukkan badan aku dengan pantasnya..

Sangat2 la kecewa bila tengok badan kian membesar... tapi, apakan daya... aku hanya insan yang suka makan..yang bestnyer, walaupon orang dok sibuk kata orang tu tegap, orang ni ada six pack... tapi kebanyakan orang disekitar aku,  aku perhatikan mereka mula menyimpan perot yang buncit.. maka dalam hal ini, aku tidak berseorangan. ramai lagi lelaki lain yang berperot buncit .. kalau dulu orang pakat usaha nak dapat perot berketak, sekarang ni trend dah berubah.. lelaki sekarang lebih gemar berperot buncit.
Korang ingat senang ke nak wat perot jadi buncit ni... aku sendiri pon berusaha hampir 3 tahun.

Dulu boleh la korang kutuk orang perot buncit... sekarang ni sori der..Buncit itu lebih menawan dan seksi.. dari tengok badan kurus melidi (orang kurus jangan marah..he..) kepada para wanita pon, jangan berharap sangat la kalu nak dapat pakwe yang ada six pack sekarang ni.. sebab lelaki sekarang suka bergaya dengan PEROT BUNCIT. jadi, carilah lelaki buncit seperti aku ni..(*muntah) ..sekarang aku mau tido dulu.. nak menambahkan kebuncitan perot ku yang cute ini...








* kan buncit itu seksi.. wakakakaka!!


          * Kalu pompuan gini nak jadi bini aku, sori der....

2 Orang mengumpat:

QiLa said...

haha.sengal je.i like lelaki ade six pack.haha.no muncit2.
:)

shatooman said...

ala.. single pack a.k.a buncit la baru seksi... hahaha