Pages

Monday, November 14, 2011

Walimatulurus~

Sekarang ni segala-galanya pesbuk.. nak berniaga pakai pesbuk, nak bergosip pon kat pesbuk,main game pon kat pesbuk, nak sihir pon pakai pesbuk, nak kawen pon invite dari pesbuk je.. Kadang-kadang rimas jugak bila segala aspek dalam hidup dikaitkan dengan pesbuk.. tapi itulah realiti trend masyarakat kita sekarang ni..tak lepas jugak dari pesbuk.. Semenjak dua ni, aku selalu je dapat undangan perkahwinan dari member-member lama.. yang tak berapa bestnya, segala undangan tu hanyalah secara tag kat gambar ataupon invite kat event..ayoyo~ memang ekonomi gila. tak payah pos-pos kad lagi.. yang bagi kad pon ada, tapi boleh dibilang ngan jari.


Bila tengok member-member kawen, aku pon tumpang gembira.. dah berumah tangga korang~ ada tanggungjawab baru la pulak.. aku jugak yang masih indie.. suka hati nak pergi mana, nak buat apa..ekekeke..tapi siyes aku dengki..korang best je ada teman nak tido. aku jugak yang masih tido ngan bantal busuk. sampaikan ada member tu dah kawen 2 pon..umur sama ngan aku je..caiiittt... anak pon dah 2,3 orang..aku ni anak kucing pon takde. walaupon masih ada member-member yang single, tapi diorang pon dah ada calon.. ada cikaro dah..aku ni apa pon tarak..uhhh sadisnya hidup. (>.<)


Dek kerana masih membujang, aku cuma mampu berblog je la sampaikan blog aku penuh dengan kelucahan..ekkk..aku tak lucah pon tapi keyword yang lekat kat blog aku ni memang penuh kelucahan..aku inesen bai..lalalala~


nampaknya blog aku ni memang lucah kot~






p/s : mak aku cakap : "ko tu blajar pon tak habis lagi..toksah dok pikir lagi nak berbini.. ko nak bagi bini ko makan pasir??"

8 Orang mengumpat:

Ayuni said...

betul ckp mak awk....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dah sedia baru leh akwen tau..nnt jgn lupa ajak akak

blog-tips-kurus said...

ingatkan nak menjemput. hehe!

Halimatun Sa'adiah said...

x lme lg la tu jodohnye..
doa la ari2 moge dicepatkn jodoh...hehehee

ghost writer said...

jangan risau,masa kau nanti akan tiba,Shatooman.

FaizalSulaiman said...

aku sokong cakap mak ko:P hehehe

Anak Pak Muin said...

memang lucah blog kamu ni..haha

EZAN IDMA said...

hahaha bnyknye keyword luch. ingt pesanan mak tu haha