Pages

Wednesday, September 22, 2010

Skodeng...

Korang tak rasa pelik ke tengok kereta ni? ye lah.. dok parking kat ladang tebu tu apa pasal pe... Skali tengok memang aku syak kereta ni di parking di tempat sunyi ni tentu bersebab. tengok nombor pendaftaran pon dah pakai nombor kereta siam. korang nak skodeng x apa yang ada kat kereta ni?? jom..jom.. 














korang nampak x apa yang aku nampak?? sangat tepat firasat aku... memang ada sesuatu yang x elok berlaku kat kereta ni. Apa?? korang x nampak lagi? ok..ok.. kita g lebih dekat lagi.














sekarang korang dah nampak x? kerja terkutuk ni memang sesuai dilakukan atas kereta yang di parking dalam ladang ni. x de gangguan la katakan.... meh kita g lebih dekat lagi. Zoom..zoom...














Jom sergah mereka.... woi... korang buat apa tu hah?? dasar x bermoral.. dok buat kerja terkutuk gini. ko ingat orang x nampak ke apa yang korang buat hah?? perbuatan macam korang ni la yang jadi banyak kes buang bayi sekarang ni... Aikk~ depa buat dont know je... 











Apa? korang dah kawin?? ehehehe... sori2 mengganggu ketenteraman rumah tangga korang... kalo ye pon, cari la bilik sewa murah2.. jangan main lepas kat tempat public mcm ni je.. malu la orang tengok...





2 Orang mengumpat:

kucheng jalanan said...

ha ha ha haramjadah ~
teruja aku sat~

FaizalSulaiman said...

hahahahahahhahaha