Pages

Thursday, September 30, 2010

Ketawa dengan mudah

Dalam keboringan malam, aku cuba la usha2 kat mudah.my. sesaje nak tengok barang2 yang menjadi penawaran  oleh masyarakat skarang ni.. Dalam tengah mengusha tu, tetiba plak aku tergelak... senak dowh perot... x tahan tengok kerenah manusia skarang ni.. hehehe~ entah la nak melawak ke apa.. tapi nampak ada yang macam serius.. cuba tengok gamabr yang di print screen oleh aku ni...sila klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas..





yang ni memang dia serius punya.. x la main2.. yang nak tergelak pasal harga rm 3. aku rasa, kredit nak call dia pon lebih mahal lagi.. tapi, ye la.. rm3 satu.. kalo seratus, dah rm300..



yang ni memang lawak... ada ke nak jual kiwi kasut rm4. kalu jual banyak cam benih pokok tu x pe la jugak.. ni nak jual sebijik tu je.. adeh..adeh.. makin senak perot aku ketawa...




yang ni pon x leh tahan nak gelak... lot banglo dengan harga rm1. wahahahah.. murah gila lot banglo ni.. kalo fotostat pelan blh la terima kot rm1. tapi ni mesti kes salah typing ni.. x tau la kot2 nak memain saje ke...





yang ni memang paling aku x leh nak tahan gelak.. kaw2 aku punya gelak macam dah kena rasuk hantu pontianak harum sundal malam. ntah la bengong ke, memang terdesak duit ke, mat pit ke, aku x tau la.. sampai majalah mingguan wanita pon nak di jual.. harga rm1.. memang ko la johan harga termurah di mudah.my.




Aku bukan berniat nak menghina apa yang orang jual kat mudah.my tu.. just terasa kelakar kot, sampai benda harga 'sehengget' pon nak jual..kalo yang berpekdah tu macam benih pokok ke, makanan ke, ok lagi.. sampaikan majalah, kiwi pon nak jual.. seunit je plak tu.. nak beli plak kena call. aku rasa memang sah2 la kredit tepon yang abis tu lebih mahal dari harga benda yang nak di beli tu. Tapi bagus jugak la ada benda2 macam gini.. baru x boring kalu bukak mudah.my... boleh ketawa2.. hidup mesti gembira~ ^^

2 Orang mengumpat:

FaizalSulaiman said...

semua leh jadik duit la tu.hehehehe

taik said...

walau se sen pom pitih gilo...demo ingat guano...