Pages

Friday, July 31, 2009

Multihunter TRAVIAN bodoh cam taik~

Baru2 nie, aku baru start main game online Travian. Cakap si Ipin ada server baru. Speed server. maka aku ngan Zai pon layan la main game 2. mula2 rasa bosan je main game cam sial. tapi lama2 aku mula dh rasa syok nak main. asyik main dan main je~
sampai x tido. tapi...... baru 2,3 hari main aku dh kena banned. memang la salah aku gak sebab create banyak acc. aku pon mengaku la kt si multihunter. aku sebenarnye tak tau x leh create banyak acc, biasalakan baru2 main ni... leceh la nak baca peraturan yang berjela punya panjang cam rel keretapi. tapi selepas menyedari kesalahan 2, aku pon cuba la bertobat. aku pilih la untuk guna satu acc jer.. acc lain semua kena delete. tapi lagi skali.... yang aku hangin ialah acc si Zai pon di delete sekali. untuk makluman, aku ngan Zai sama2 pakai ''berukband' jadi IP kami tentulah sama sedangkan kami menggunakan PC masing2 yakni yang berbeza. sambungan crite lagi, aku pon mesej la ngan multihunter. aku nyatakan lah acc 2 bukan kepunyaan aku dan kami menggunakan PC yang berbeza. dan kami x pernah melakukan hubungan dagang SAMA SENDIRI. maka bertambah hangin lagi aku dan dah masuk hangin tahap power ranger time force, apabila si multihunter tetap ngan jawapan bodoh dia,"aku guna banyak acc". Aku bagitau lagi ngan elok2 tapi dia jawab pula aku menipu. Aku suruh dia mari sendiri tengok kt tempat aku.dah 2,3 kali aku tanya elok2 dia cakap aku kurang ajar lak... aku nak cakap skali lagi.....yang kurang ajar 2 kau, multihunter yang sial cam taik kambing hilang dara. orang baru nak seronok2 main, dh kena delete acc. bodoh punya multihunter. sial, gila kuasa, gila pangkat darjat dan wanita tua.
multihunter gila kuasa...gila kuasa..gila kuasa...
kepada multihunter, aku nk cakap ko simpan la game 2. x yah buat game online. nanti ko main la game 2 ngan atuk kau.

arghhh.....tension, aku gini. malas dah nak main TRAVIAN yang ada multihunter cam pukimak.

2 Orang mengumpat:

A.B.U said...

stop playing la weh..pe susah..buang je lappy tu dlm sungai...huwahahha...

Anonymous said...

haha... Blame urself... kan ader configuration pengguna PC yang sama..
Think it back?...