Pages

Sunday, August 14, 2011

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK'

Wahh.. Blog Eqbalzack kembali lagi dengan GA.. Kali ni GA Aidilfitri, Just duit~ sesiapa yang terasa nak dapat duit raya dari abang Eqbal, boleh la join GA beliau.. untuk maklumat lanjut, sila klik kat banner dibawah..





Saban tahun, sambutan ketika menjelang Syawal makin berubah..Kalau dulu, tak putus-putus kad raya dihantar kepada kenalan dan sanak-saudara.. kini memadai dengan SMS ataupon ucapan kat FB.. tahun ni aku nak buat perubahan.. kali ni aku nak buat sendiri Kad Raya.. sebelum ni, main beli kat kedai je.. hehehe.. kad raya pertama yang aku buat, aku hadiahkan khas kepada Abang Eq selaku penganjur GA dan juga blogger idola aku..

*kat mak aku pon, aku belum buat kad raya lagi..bertuah betol abang Eq..


Maaf la Abang Eq kalu buruk skit~ ekeke.. pakai paint je pon.. So, bagi melengkapkan syarat GA, dengan ini aku nak buat ucapan skit kat Abang Eq.. 


Kepada Abang Eqbalzack, Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri..Semoga berbahagia disamping keluarga tercinta pada hari yang mulia ini..Jangan main mercun~
ikhlas dari blog B.U.D.A.K. K.A.M.P.U.N.G



Pecah kaca, 
pecah kepala,
dah habis korang baca,
fuuhhh.. mintak-mintak aku menang la!!



12 Orang mengumpat:

eqbalzack said...

salam bro...
hehe..menarik kartun tu. trademark jambang tak cukur tu..hehehe
terima kaih join GA abg eq ni. entry ni abg eq dah linkkan kat blog. nnt boleh singgah ok.
selamat berpuasa bro..

FaizalSulaiman said...

wah!
goodluck bro!

insyaAllah ada masa kang aku join.:)

blog-tips-kurus said...

ganas punya pantun pecah kepala..hehe!
ada hrpn menang ni. :-)

Lavender Lassie Roses said...

huhuh...cantek & unik tol gambar kartun Abg Eqbal tu... siap berjambang halus tu..huhu ~ btw, semoga berjaya yer.. :)

cik pulau said...

tak nak buat kad raya kasi kat cik pulau ke. heheh

gud luck..^^,

shatooman said...

abg eq : tq..trademark jambang x cukur tu la yg buat abg eq nampak seksi~ hahaha..

shatooman said...

FaizalSulaiman : jom2, join rmai2.. :)

shatooman said...

blog-tips-kurus : asyik2 pecah gelas je.. hehehe

shatooman said...

Lavender Lassie Roses : tq.. jambang tu la trademark abg eq..ekekeke

shatooman said...

cik pulau : buat la GA jgk..bg duit raya RM100 ke, msti lg cantik dr abg eq punya..wakakaka..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck akak ucapkan

shatooman said...

LM : tq akak..