Pages

Saturday, March 19, 2011

Hati seorang pendamba

Hari ni check akaun Nuffnang. tengok BE tinggal satu. Satu lagi BE sebelum ni dah jadi ME. Pastu tetiba  terpandang kat bintang-bintang disudut kiri. Aku masih tak tahu, apakah makna bintang-bintang tu semua. tapi aku perasan yang salah satu bintang disana telah bertambah. ye..bintang kat leaderboard aku telah bertambah satu bintang. Apakah maksud yang tersurat dan tersirat disitu? ada sesiapa boleh tolong bagitau aku tak?

Walaupon masih mempunyai satu BE, tapi aku rasa macam nak tamak la pulak kali ni.. tetiba terasa macam tak cukup je BE yang nuffnang bagi. kalu boleh, ingin jugak encik nuffnang terbuka pintu hati untuk bagi aku satu lagi BE. hahaha...opppsss...jauhilah sifat tamak. tapi rasanya dalam entry sebelum ni aku ada bagitau, orang tamak selalu untung.. ekekeke.. papepon, aku tetap bersyukur kerana masih mampu merasa BE yang bertempek kat blog ni. Kalu encik Nuffnang tak bagi pon, nak buat macam mana, takde rezeki la namanya.

Terima kasih Nuffnang kerana masih sudi memberikan BE kepada blog aku yang dah semakin jarang berupdate ni. Kalu tambah satu lagi BE, lagi la terima kasih kuasa dua aku bagi. cehh..tetiba jadi pendamba BE pulak. Terima kasih jugak kepada semua teman-teman yang masih sudi bertandang kat sini walaupon aku dah jarang update. sekarang ni dah nak masuk penghujung semester..paham-paham le.. nak hantar assigment lagi, nak buat persiapan untuk exam lagi, persediaan nak buat latihan intership lagi, aktiviti semasa lagi..arghh..badan pon sentiasa kepenatan je sejak akhir-akhir ni. huuh!!!




p/s : baru lepas beli printer supaya menyenangkan proses memprint assigment yg berlambak~

7 Orang mengumpat:

Ayuni said...

hikhik, sye jugak yg skit BE....

shatooman said...

ayuni : tahniah!! akhirnya dah dapatkan.. ^^

ghost writer said...

BE - Belajar Ekonomi.

nuff suh kita belajar camner nak tingkatkan pendapatan.tapi siyes Man,aku sampai sekarang tak tau apa itu BE...tak pernah nampak.mungkin aku yg jarang amat buka side nuff tuh.

Woofer Storm said...

nak be satu boleh?ahaaa
tamak tu kdg2 perlu gak.ngeeeee

Woofer Storm said...

nak be satu boleh?ahaaa
tamak tu kdg2 perlu gak.ngeeeee

NUR AIN AZMAN said...

keep it up babe

follow u :)

Have a nice day

^^

Bro Framestone said...

blog bro dah tiada BE he..23x

xkisah la.. sumber pengiklan berbayar yang lain pun dah mampu cover bro