Pages

Saturday, October 16, 2010

Ayah Pin cari aku???

Last entry pagi tadi aku ada cakap pasal Ayah Pin a.k.a ketua kerajaan langit... baru je lepas post dalam 2,3 jam, tup-tup aku dapati ada benda aneh di blog aku.. Apa benda yang aneh tu?? meh..sama-sama cekedaut~

ni la benda pelik yang aku kata... gmbar ni aku telah berjaya di print screnn dengan bersusah payah oleh aku (susah sangat ke nak print screen?)


*sila klik pada gambar sekiranya mata korang ada masalah kekaburan dan kerabunan samada jauh atau dekat.. pada yang memang tak nampak / buta, x yah la klik ek... tetap x nampak jgk..



reader from satellite provider?? jangan la tengok kat jumlah visitor.. malu la aku.. bukan blog femes pon. brape kerat je yg datang baca blog aku.. Ni hah!!! apa kes ni dari satellite provider? ada ke sape2 yang boleh tolong bagitau aku? 

sekarang ni aku penuh dengan syak wasangka yang Ayah Pin sedang perhatikan blog aku dari langit.. dia kan tinggal kat langit. dah aku dok kutuk-kutuk dia, mesti tuhan dia bagitau ngan dia bahawa diri beliau sedang diperkatakan di blog aku. Ayah Pin kan kamcing ngan tuhan dia.. memang aku yakin dah ni kerja Ayah Pin. kalu dia tinggal kat bumi, mesti la yang kuar tu nama tempat.. ni satelit...yang dekat ngan satelit langit la... sememangnya Ayah Pin sorang je yang mampu tinggal di langit..

Aku pon tak tahu dah apa yang aku mengarut ni... dari semalam lagi, ayah pin langit..ayah pin..langit... dah..dah.. aku tak mau tulis dah nama ayah pin... Aku harap ada la siapa2 yang boleh merungkai misteri nusantara ni...Aku rasa kalu bukan Ayah Pin pon, ni mesti kerja UFO... ada alien nak culik aku ke??? argh...makin gila dah fantasi aku ni..al-maklum la, blum tido lagi ni...macam-macam dok terbayangg dalam kepala otak berjambul aku...





p/s: Ayah pin ponn maju sekarang ni.. siap ada pesbuk. Aku pernah tengok pesbuk dia.. memang cam silaka~ kata agama penyatu, tp dok kutuk2 nabi Muhammad... So, kepada ayah pin, terimalah hadiah dari aku ni.. NAH!!!! jari tengah~

p/s 2: kalo aku kena culik ngan UFO, tolong tepon Ultraman taro ekk... minta dia tolong selamatkan aku. aku x mau oltromen lain.. nak oltromen taro je..



8 Orang mengumpat:

mia said...

hahahahaa....sengal..tp best

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

terbaekkk ah ayah pin ade fb, huahuhau

BLADE EDGE said...

salam..

just blogwalking

Silalah ke blog BLADE EDGE

shatooman said...

mia : tq


nur-za: betull.. wa pernah tengok ngan mata wa sndr..skrg ni x tau ada lg ke x.try la check arifin mohamad.

blade: slamat datang

A.B.U said...

kredit to me ok!sbb ak yg suruh print screen n post entry pasal menda ni...pow rokok sekotok!

shatooman said...

A.B.U : hoooh lama menyepi pak abu.. ari ni baru muncul~ xD

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahaha,jaga2 tau,ayah pin dah tau pasal blog awak ni,sure pasni takleh kutuk2 dia lagi.Nanti dia bawak UFO culik awak,dah la saya tak leh baca entri baru kat sini.

Kalau awak kena culik ngan UFO,jgn lupa call saya,sebab otomen taro tu pakwe saya,so...memang tiap hari kami dating,nanti saya suh dia selamatkan awak ehh?

shatooman said...

x nk tulis dh pasal ayah pin.. kalu tulis banyak2 entry pasal dia, baik tukar je nama blog..jadi blog kerajaan langit..wakakaka

oooo akak ada affair ngan otomen taro ekk...ok..ok..nnt sy call akak kalo kena culik. ;p