Pages

Tuesday, October 19, 2010

Let the flames begin

Aku rasa macam dah terbang ke planet zuhal lantaran terlalu gembira ngan konsert paramore malam tadi.. syok oh~ aku nak perkatakan disini, aku bukanlah kaki bangku apatah lagi kaki konsert yang suka melayan konsert2 artis bagai ni... melalak sana, terlolong sini.. tapi bagi Paramore, aku beri pengecualian... tak tahan dowh~  ye la, Hayley tu kan awek aku... mana boleh aku biarkan dia kat stadium bukit jalil tu tanpa aku.

Nak masuk sana, security punya la ketat gila.. ingatkan dapat la aku lari pergi ke pentas, nak bincang pasal pertunangan aku ngan Hayley.. tapi security plak tak bagi..huhuhu..dah la bapak punya jauh aku duduk.. boleh tengok dari skrin je..

Yang paling tak tahan, Hayley ajak sorang mamat tu naik ke pentas, sambung dia nyanyi..cilakak... knapa la orang tu bukan aku.. bertambah tahap ke'jeles'an aku bila ada mamat yg ambik gambar dia ngan Hayley.. si Hayley ni pon satu, dah tahu dia tu awek aku, boleh lagi menggedik, layan ambik gambar.. Rasa macam nak cerai talak 7 je... 

Persembahan memang hebat la... yang kecewa skit pasal PA sistem je.. nasib la dok kat free seating..mujur la si Hayley pandai ambik hati aku bagi mengubati kekecewaan terhadap speaker.. lain kali aku mesti ambik yang free standing. baru betul2 puas hati... to paramore, thank for coming to Malaysia.. we hope all of you can come again.. ekkk... one more thing, HAYLEY!!! BILA KO NAK MASUK MEMINANG AKU!!!


Nak masuk pon dikurniakan kad yang gantung kat tengkuk ni..(Pak Abu yang tolong belikan.. 5 hennget)

           
            * yang ni depan                                                 * yang ni belakang.. ada sign paramore tu
padahal, suka hati engko je yang mana nak pakai kat depan, yang mana nak pusing ke belakang... dah aku nak kata yang tu depan, suka hati aku la...




*poster yang diambik menggunakan webcam laptop.. terpaksa la aku pegang menatang ni~ xD


p/s : gambar dan video masa kat stadium x dapat diupload sebab aku x jumpa kat mana kabel usb telepon aku..  nanti kalu dah jumpa aku akan update~


4 Orang mengumpat:

lady XOXO said...

SERIUS JELESSSSSSSSSSSSSSS ar.. biler masa HAYLEH awek kamo.. ahha kena ajak MASUK ISLAM ar.. eheeeee.. wah2 cantek ar kad tu.. mai kat XO satu leh? pls pls pls ok tak maluuuuuu... ehehe.. asal SOUND SYStem tak ok ker..takper ar janji gempak

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

update la cepat !!!!!!!!!!!!!!!!! nk tgk video tu, huhu

shatooman said...

xoxo : manyak cantekk~ sy pn ada satu..kalo sy bg kamu, habis sy nk tgk ape wt kenangan..kalo hayley masuk minang sy, nnt sy bg semua, skali ngan poster.. :p

nur-za : x de kabel USB ni..x tau dok kat mana...huhuhu

alyn_venira said...

PEHHHH.. BESH NYE DPT GI KONSET PARAMORE.. JELAS THAP MAXS