Pages

Wednesday, April 27, 2011

Otok molek!!!

Ramai ke yang tak faham tajuk entry tu? Hmmm..hari ni memang aku otok molek!! atau juga otok sungguh!!! Otok molek tu sebenarnya serabut sungguh.. ye..serabut dengan bersungguh-sungguh..bukan olok-olok.. memang sangat-sangat serabut bila nak kena mengadap nota je sepanjang waktu.. besok baru start first paper untuk final exam ni.. memang kena pulun habis-habis la kali ni..nak berblog pon tak sempat.

Oleh kerana sangat bosan dan tension dengan kertas-kertas, maka aku mengagahkan juga diri untuk mencuri masa bagi menjenguk blog ni. tengok-tengok, makkk aiihh... trafik tiba-tiba mencanak menjulang awan walaupon aku tak update hampir 2 hari.. tengok pulak kak shout box, ramai yang datang menyinggah.. aku mintak maaf sebab tak boleh balas kunjungan korang hari ni..insyaallah besok lepas exam, kalu ada masa, aku akan BW.. tengok-tengok, akak LM pon dah tertanya-tanya tu pasal takde entry terbaru.. sori kak.. sibuk nak berperang ngan nota jap hari ni. entry tak berpekdah ni je yang mampu dibuat. dah la tertekan sebab belum tido lagi ni.. besok exam tengah hari..huhuhu..


sabar ye kak.. nanti habis exam dulu..ekekeke



p/s : doakan kejayaan aku~ fuh..fuh...aku tak sanggup dah dok kat UM ni.. nak balik kampung!!!

4 Orang mengumpat:

Nuar said...

sabar lah boh...dah habis gaji nanti demo balik la dok kampung kalu tak nok duk luar gak.

FaizalSulaiman said...

ngaji molek2 deh boh!

Ayuni said...

hm, good luck ek, sye pun tgh exam nie....

ghost writer said...

ouh satu perkataan baru yang aku tau hari ini...otok molek jadinya serabut...molek dah tak jadi molek dah..hihi