Pages

Wednesday, February 16, 2011

Blog Review

Satu hari aku tak update blog.. sibuk je memanjang.. Otak aku pon dah beku nak pikir entry terbaru. Jadi entry kali ni aku taknak merapu panjang-panjang. Aku cuma nak mintak pandangan ikhlas korang je. sila tolong aku.. Bagi review sikit pasal blog aku ni.. korang rasa macam mana? template buruk? blog berat? tak menarik? bajet bagus? entry tak mantap dan tiada isi? selalu cakap lucah? korang nilaikanlah sendiri..

Sila bagi komen untuk aku menambah baik kan blog ni.. bagi aku sendiri, header je masalah utama sekarang ni.. buruk sangat-sangat.. kalu ada sesiapa yang ada idea atau design cantik, boleh bagi kat aku~ sila bagi cadangan korang kat komen ye..

10 Orang mengumpat:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Ermm ng tukar header leh tak?bg lbh ceria dan. santai.

shatooman said...

LM : tu la... tak x idea la kak nk wt header lawa.. :(

tgh mencari idea~

ghost writer said...

bagi aku semuanya dah cukup ok...

kalau masalah header tuh buruk ker aper lebih baik tak yah pakai header terus shatoo...

ringkas dan sederhana.

eqbalzack said...

OK abg eq komen sket...ikhlas ni,
1) suka color template..sebab light color...relax je baca...
2) blog tak berat...cepat je!
3) cadangan abg eq; buat 1 header simple dan boleh jdkan header tu 1 trademark...
4) yang lain OK...hehe

harap komen ni membantu bro utk upgrade blog ni...

shatooman said...

ghost writer : tq bro

shatooman said...

Abg Eq : tq abg eq.. nk buat header yg blh jadi trademark tu la yg pening skit..masih x de idea.. tp sy suka ngan header abg eq. kemas n menarik. :)

Ayuni said...

erm, blog nie dh ok, tp sye ader idea utk header.....ok x? takut awk x ske je...

shatooman said...

Ayuni : tq ayuni..header macam mana? kena tgk la dulu~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

blog simple & kemas.. dh ok! header tu aduhai.. kalau boleh yg simple tp menyerlah.

shatooman said...

Lekit : tq.. mcm mana ekk nk wt header simple tp menyerlah? huhuhu