Pages

Thursday, January 20, 2011

Perempuan suka tengok kemaluan lelaki?

Orang perempuan suka tengok lelaki yang menahan kemaluan..Entah la betol ke tidak dengan statement aku ni.. tapi dalam pemerhatian aku, ramai perempuan yang suka tengok lelaki yang agak gentleman dan malu-malu bila di permainkan.. Certain perempuan amat suka kalu tengok lelaki yang dah malunya sampai muka pon jadi kemerah-merahan  tambah-tambah bila si perempuan tu menyakatnya.

Heh, memang perempuan suka nyakat lelaki untuk tengok mereka malu ke? tu aku tak pasti la.. tang tu orang perempuan la yang kena jawab.Tapi kalu betol pompuan suka menyakat, mereka biasanya hanya akan buat kat lelaki yang menjadi kenalan je termasuklah boipren mereka. Yang aku tahu, kalu orang lelaki memang suka menyakat pompuan... kena pulak spesis ulat bulu ke, buaya darat ke, penjual minyak ke dan lain-lain yang seangkatannya, biasanya mereka hanya suka menyakat perempuan yang tak dikenali. contohnya yang selisih kat tepi jalan je.. terus sakat... ngan chikaro sendiri tak pernah pon nak gedik-gedik.. kalu ngan bini siap bagi penampar free je selalu.

Biasanya lelaki menyakat hanyalah sebab nak bising-bising je.. nak enjoy atau dalam bahasa remajanya, gila-gila remaja.. Hmm...susah nak cari persamaan diantara lelaki ngan perempuan. Tapi betol ke perempuan suka tengok kemaluan lelaki? semakin besar kemaluan lelaki tu, makin gembira perempuan..tapi...aku memang tak suka kalu kena sakat ngan pompuan!!!  makin besar kemaluan yang diterima, makin jatuh rasanya maruah diri..ceh, lelaki kan ego.. walaupon tak semua lelaki memiliki motor yamaha ego...

8 Orang mengumpat:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

erk...saja suka2 je nak buat lelaki tersipu2.sweet apa?hehe.

sab said...

haha. ;p

FaizalSulaiman said...

ketidak samaan itulah yang unik, yg menyatukan lelaki dan pempuan:)

shatooman said...

LM : lelaki kan ada ego.. mana blh nk malu-malu..huhuhu

shatooman said...

sab :hohoho~

shatooman said...

FaizalSulaiman : betol jgk kan.. setiap benda mesti tak sempurna dan mesti ada pelengkapnya..hmm...

kerja sambilan said...

Kalu lelaki menyakat perempuan, tak kira la malu ke tak malu ke,itu tanda dia sukaaa kt prerempuan tu...

shatooman said...

kerja sambilan : tp rasanya ramai yg nyakat saje2.. jenis hobi mengusik perempuan..hahahaha