Pages

Friday, May 13, 2011

Seks Jarak Jauh

Fuhh..satu hari blog tak boleh dibuka..dan paling sedihnya, entry aku sebelum ni dah ter'remove' dan terpaksa la aku menaip semula..cis..cis...Kecoh aku tengok pengguna blogspot takleh nak buka blog..ekekeke.. OK, aku taip balik entry aku sebelum ni memandangkan idea aku untuk hari ni dah hilang dan tak sempat nak draf.. Dalam dunia yang serba canggih ni, manusia kerap mengambil kesempatan samada secara baik atau pon tidak.. salah satu cara taik baik ialah membuat seks secara jaraj jauh..

Pasti korang dah sedia maklumkan, masyarakat kita ada yang tak boleh berpisah dari YM, Skype, dan sebagainya yang dapat menghubungkan manusia. Namun ada yang menggunakan kemudahan ini untuk melakukan seks..macam bongok je bunyinya kan? Aku tak tahulah, kenapa bengap sangat sampai nak buat benda alah tu.. masa aku mula-mula dengar pasal ni, aku tak percaya sangat orang nak buat benda-benda bangang tu.. tapi dari pemerhatian aku, seks jarak jauh ni dah semakin menular lebih-lebih lagi dikalangan belia yang muda remaja..ish~

Buka je YM, skype, si lelaki pon memujuk merayu agar si perempuan buka baju bagai.. si perempuan yang bodoh tu pon bukak la, kononnya nak tunjuk tetek pejalnya..sekali lelaki tu record aksi tu, pastu sebar kat internet, baru padan ngan muka.. baru nak nangis bila muka mak bapak penuh dengan arang.. tapi ada jugak kes yang berlaku tu, terbalik jantinanya..si perempuan yang nak tengok tetek lelaki pon ada..haish~ Paling tak tahan, yang wat phone sex..adoi la... kalu yang 3G tu, lebih kurang YM la jugak, tapi yang buat panggilan bernafsu tu yang tak boleh blah.. si perempuan buat suara merenggek..ah..uh..ah...uh.... si lelaki pulak melakukan peng'onani'an dengan bermodalkan suara perempuan tu..

Hmmm..apakah ayat menyumpah yang aku patut berikan lagi.. kalau korang turut jijik ngan perbuatan gitu, korang boleh menolong aku untuk menyumpah dengan ayat-ayat yang bersesuaian..sekian sahaja laporan entry aku untuk hari ni..akhir kata, selamat menyumpah....



5 Orang mengumpat:

Bro Framestone said...

bila teknologi disalah gunakan

shatooman said...

Bro Framestone : asalkan senang bagi mereka...

Ini Kisah Tia said...

bangang bagi si perempuan yang bongok tak tau fikir benda tu baik atau tak .

Ini Kisah Tia said...

lelaki ? tak tau nak cakap . huhu

shatooman said...

Tia : sama bongok je lelaki ngan perempuan..yg meminta bongok, yg membuka pon bongok..