Pages

Monday, May 9, 2011

1 hari 3 kali

Apa benda yang 3 kali dalam sehari tu?? makan nasi 3 kali sehari? bukan.. keluar dating 3 kali? pon bukan.... berjimak 3 kali sehari?? lagi la bukan.. aku suci lagi, ok!!! Sebenarnya aku cuma nak bagitau hari ni aku mendapat 3 kegembiraan..hahahaha..

Mula-mula ibu ku yang penyayang telah call... katanya duit dah bank in..fuhh~ alhamdulillah..tahu jugak anaknya tengah kekeringan poket sekarang ni..ekekeke.. beliau siap bagi ayat tambahan lagi, "kalu tak cukup, bagitau la. nanti mama tambah lagi.." ekkk??? nanti la kot.. nak beli tiket untuk balik nanti, aku mintak la lagi.. So, kegembiraan yang pertama ialah duit dah ada..boleh la aku makan nasi nanti..selama ni makan megi je hari-hari..(nampak beno menipunya)..

Kegembiraan yang kedua pulak, hari ni aku dah habis exam..yeahh..merdeka!!! merdeka!!! harap-harap, ni last paper dah aku kat UM. mintak-mintak la lulus dengan jayanya~ kepada encik lecturer, jangan la bagi aku peluang untuk repeat paper..kang aku mengamuk nanti , jadi doraemon...eh, jadi incredible hulk.. Dan kegembiraan yang ketiga ialah aku dapat email invitation dari Nuffnang untuk Premiere Screening of Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides..huhuhu..akhirnya dapat jugak hasil dari aku wat entry dulu.. dah la yang filem season of the witch dulu aku dapat tapi tak pergi..rugi je..kali ni aku tak nak terlepas dah..

Aku masih terpikir sekarang ni..Nuffnang bagi tiket sepasang.. jadi aku nak pergi ngan siapa? awek pon belum ada lagi.. member pon semua sibuk dan ada yang dah balik kampung.. ish~ tak syok la kalu gi tengok sorang-sorang..hmmmm, ke ada sesiapa nak temankan aku gi tengok Pirate of the Caribbean nanti? cepat angkat tangan..err..syaratnya mesti perempuan..lelaki aku tak mau!! nanti dok raba-raba..aku anti gay, okeh!!! Kalu perempuan, nak gatal-gatal pon tak pe..sedap digaru..ekekeke, meroyan dah aku ni.. Haaa, ada lagi satu kegembiraan sebenarnya.. Hari ni aku belum tido lagi.. mengantuk gila dah ni. errr... mengantuk pon kira gembira jugak ke?

14 Orang mengumpat:

Halimatun Sa'adiah said...

sy nk g ngn anda bleh???
tgh gatal neh..hehehehee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh 3 kegembiraan..best!

Momok Nadim said...

wah!!!...bukan maen na??

ukhti syikin said...

yg ke 3 tuu.... alahai..... best nyer :X

shatooman said...

Halimatun Sa'adiah : boleh2x kalu berkesempatan..ekekeke

shatooman said...

akak LM : best..best..

shatooman said...

Momok Nadim : teruja bro!!hahaha

shatooman said...

ukhti syikin : sgt best..dh lama dinanti-nantikan...

EZAN IDMA said...

meh sy teman kan. haha

shatooman said...

Ezan Idma : boleh2x..hahaha

FaizalSulaiman said...

wah yg ke3 ni ada penelope cruz!!!

shatooman said...

FaizalSulaiman : pasal tu la jadi best...ekekke

hestyrezyuda said...

hamboih2 ni gatal nak kawen namanye nih... hahahhaha

pape pun tahniah atas semua kegembiraan.. nanti kemsalam mak eak ;)

shatooman said...

hestyrezyuda : ekekeke...ty. insyallah akan dikirim~