Pages

Tuesday, December 14, 2010

Anak Dara jangan menyanyi

Komik pertama aku dalam blog ni.. lukisan tak menarik sangat sebab aku lukis pon saje-saje je.. mengisi keboringan malam bersama paint~



Anak dara jangan nyanyi dalam bilik air, nanti jadi anak dara tua.
maksud : tak manis kalu anak dara dok melalak-lalak dalam bilik air..dengar kat orang, kompem reject nak ambik wat menantu..




p/s : anak dara kalu nak nyanyi, sila gi karaoke..

21 Orang mengumpat:

Eman said...

ank teruna tkpe kan?? kann??
heeeee. nice work laa! pasni lukis lukis lg okeee.
NICE!!

shatooman said...

Eman : anak teruna x pe kot~ x de dgr pon simpulan bahasa pasal anak teruna.. ;p

Fiqah Alias said...

ait..?? mne bleh ank teruna xper nyanyi...?? huhu...btw...nice laa...nnt wat ag yer...suker3...x boring la nk bce n3 yg cmnie...

shatooman said...

Fiqah Alias : x boleh jgk ke anak teruna? sy slalu je nyanyi~ insyaallah kalu sempat, blh wt lg..

vampire's lovex said...

yewla tuuuu...hha

FaizalSulaiman said...

hehehehe...dia nak try power vocal tuh

niesh™ said...

hahaha. nak testing suara, sbb itulah menyanyi dalam toilet.

shatooman said...

vampire's lovex : pesan org2 tua tu~

FaizalSulaiman : hahahaha

niesh : nk testing, g karaoke..ekekeke

Ayuni said...

hikhik, menarik....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..yer ke?patut lah sis x pernah nyanyi dulu ,pastu kawen awal..huhu

Cik Gallus Gallus said...

komik best..
kalau saya nyanyi..nyanyi slow slow

shatooman said...

Ayuni : menarik ke?? x lawa pon lukisan..

LM : skrg akak dah boleh nyanyi dh.. ahahahaha

Cik Gallus Gsllus : slow2 x best pulak.. x de feeling nanti~

biskut said...

kalau sora sedap macam penyanyi soprano..konfirm ramai yang duk pasang telinga ye dak..silap haribulan agen syarikat rakaman datang menempel.ahaks

Anonymous said...

u buat sendiri..? creative n talented laa.. nice work..

ehh bukan nyanyi kat dapur ke jadi anak dara tua..?

-ashley-

~@m!_L!y@~ said...

jom karok...

alienelliz said...

pandai buat komik..haha kalau lelaki nyanyi dlm bilik air mcm mne pulak bro??haha =P

shatooman said...

biskut : suka dgr soprano? eheheh

anon : yup..buat sndr.. eh, nyanyi kat dapur nnt dpt suami tua~ ;p

~@m!_L!@~ : jom..jom..

alienelliz : tq.. ntah..kalu lelaki x de pape kot~ ekekeke

Cik Tom said...

percubaan yg bagus..lukisan cntk..dialog menarik..keep it up..good n3 :)

shatooman said...

cik tom : tq

sarah honey said...

waaaa da lama lak tak g karoeke.huhu

shatooman said...

sarah honey : hmm.rasanya lama jgk x pegi..2 minggu dh kot~ jom karok..hahaha