Pages

Wednesday, December 1, 2010

Supper bersama PAMA

Tengah memalam buta ni, perot pulak nak buat hal.. dok nyanyi lagu keroncong.. ish, mana la tahan ngan kelaparan. malam ni kena berjaga lagi pasal esok exam pagi. nasib baik tadi aku dah buat persediaan.. apakah persediaan tu? jeng..jeng..jeng.......


Bihun segera perasa sup istimewa dari PAMA.. sejenis makanan yang tergolong dalam keluarga megi tapi dari nasab yang lain.. best owh bihun sup ni.. aroma dan rasa sup dia betol-betol terasa.. yang aku tak tahan, baru ni aku beli sehengget dua puloh sen sahaja.. tapi tadi harga beliau telah dinaikkan kepada sehengget tiga puluh sen sebungkus.. mentang-mentang la bihun ni laku, senang-senang je tauke kedai tu naikkan harga. aku pergi tadi pon dah nak abis..jadi aku telah memborong kesemua bihun PAMA yang ada kat kedai tu sebanyak 3 bungkus sahaja..

sekarang bihun aku dah siap.. time untuk mengisi perot di tengah malam!!! pasni nak sambung study untuk exam pagi besok.. last paper dah~ 

10 Orang mengumpat:

A.B.U said...

pulangkan pama ku!pulangkan!!!!

shatooman said...

pak abu : lu ambik mamee cukup la~ wahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

paling sedap..sis kat asrama dulu mmg lawan ni,syokkk.tp kat doha x der,meh poskan 81 bungkus plizzz.

shatooman said...

LM : ekk..81 bungkus?? makan benda ni pon pasal poket dh kering.. mau lagi beli 81 bungkus..lingkup gini..terus botak kepala (>.<)

A.B.U said...

ahh..wa x kire..wa nk wa pny pama..siot lu curik wa nye..haish

shatooman said...

hek eleh..berkira, taik mata masin tol la.. wa x mau sharing2 aaa...

fiza said...

oittt! kat sni sehengget ja! hahaha...mmg sedap bihun PAMA nieh.. feberet ooo!

shatooman said...

sini mmg mahal... megi pon sehengget pat posen.. nak x nak kena beli jugak pasal sebijik tu je kedai yang ada kat sini... nk kuar jauh2 pon x padan jugak nnt..

MyLife said...

makan bihun PAMA?
hehehe... check kt www.halal.gov.my..
xdak pon bihun PAMA ni diistiharkan halal..... tgk kt logo halal dia.. logo tu xdiiktiraf oleh JAKIM..

TeRa said...

halal la..check sini http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/senarai-permohonan-luar-negara-yang-diluluskan

sbb ni produk dari thailand..