Pages

Sunday, December 26, 2010

Kisah Playboy

Siapa yang tak tahu majalah Playboy tu apa? Kalu korang memang tak kenal, korang ni memang jenis manusia katak di dalam kolam la. aku malas nak ulas majalah playboy tu apa..kepada yang memang tak tahu, dan teringin nak tahu, sila google ye.. kalu tak nak tahu, tak payah la search.. buang masa pulak nanti.

Apa kehal tetiba aku sebut pasal majalah Playboy? aku baru beli ke? eh, tak la.. tak terangsang pon nak beli majalah cam tu..(ayat bajet baik..)sebenarnya aku tengok kat yahoo tadi. Pengasas majalah playboy yang tua bangka iaitu Hugh Hefner yang berusia 84 tahun telah bertunang ngan sorang pompuan iaitu Crystal Harris yang baru berusia 24 tahun.. watdehel la.. celaka punya atok ni. tau la duit banyak.. ni yang buat aku dengki ni!!!

Inilah dunia sekarang, rupa takde takpe, tua bangka pom takpe, janji berharta.. kan cinta itu buta.. hell.. cinta tu tak buta, tapi hati ngan mata tu yang buta dan hanya memandang harta. jangan nak salahkan cinta tapi salahkan diri yang kejarkan dunia. Buat Hefner, smoga bahagia ngan bakal bini ketiga.. ceh, tiga jugak bini atok ni ye.. bini pertamanya ialah Mildred yang dikahwini pada 1949, lepas bercerai pada 1959 pastu kawen lagi pada 1989 ngan Kimberley Conrad.. tahon lepas dia cerai lagi then sekarang nak kawen lagi pulak..


Kad Krismas Hefner dan Crystal.. kredit to yahoo





Suka hati atok la nak kawen berapa, ngan awek umur berapa.. janji aku dapat Majalah Playboy percuma.. ye tok~

7 Orang mengumpat:

Ayuni said...

xgaya tua pun tp ei...

10jarijemari said...

rumah kate pergi,kubur kate mari....

shatooman said...

Ayuni : tua-tua keladi.. makin tu makin menjadi..

10jarijemari : duit datang tak henti-henti, pompuan sentiasa ada kanan dan kiri.. ish~

ciK mOt ©™ said...

tu bezanya orang banyak duit ngan orang takde duit...takpelah...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

duit ada..apa ada kesah..huhu

FaizalSulaiman said...

hahahaha..orang tua tu..syok gaaknya..so he may says..rumah kata pegi, kubur kata mari:P

shatooman said...

cik mot : dunia semata-mata.. tp ruginya org x de duit kan?

LM : nak cari duit banyak2 jugak la~ ahahaha

FaizalSulaiman : tua x sedar diri..ekekeke